Yleistä

Y-tunnus: 3140388-1

Lastenkirppis Tiku ja Taku

Mikkolantie 13, 33470 YLÖJÄRVI

p. 045 130 6353

lastenkirppistikujataku@gmail.com

Varaamalla myyntijakson hyväksyt kaikki varausta koskevat säännöt ja ohjeet.

Varauksen maksaminen

Pöytävarausta tehdessäsi varaus tulee maksaa tunnin kuluessa varauksen luomisesta. Varaus maksetaan Kirppari-Kallen sovelluksessa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Myytävät tuotteet

Lastenkirppis Tiku ja Takussa myydään ainoastaan seuraavia tuotteita: vauvan- ja lastenvaatteet, -tarvikkeet, muut lapsiin liittyvät tavarat sekä äitiysvaatteet, pl. pöydät 9-16, joissa saa myydä edellä mainittujen lisäksi myös aikuisten vaatteita.

Myytävät tuotteet ovat myyntipaikan vuokraajan vastuulla. Lastenkirppis Tiku ja Taku ei ole vastuussa, eikä korvausvelvollinen varastetuista, kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista. Kaikkien myytävien tuotteiden tulee mahtua myyntipöydälle.

Elintarvikkeiden, kasvien, päihteiden, k-18 tuotteiden, rikkinäisten tavaroiden, sekä kaiken muun lapsiin liittymättömien tavaroiden myyminen Lastenkirppis Tiku ja Takussa on kiellettyä. Henkilökunnalla on oikeus poistaa myynnistä epäsopivat tuotteet.

Myyntijakson alkaminen

Itsepalvelupöytien tavarat tuodaan aloituspäivää edeltävänä päivänä tunti ennen sulkeutumista tai vaihtoehtoisesti aloituspäivän aikana. Täyspalvelupöytien tavarat tuodaan 5-7 päivää ennen myyntijakson alkamista. Tuotteita on mahdollista hinnoitella ennen tuontia Kirppari-Kallen järjestelmässä.

Täyspalvelupöytien osalta henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet käsin. Varaamalla täyspalvelun, myyjä antaa suostumuksensa henkilökunnan arvioida tuotteiden myyntihinnat ja mikäli myyjä ei ole tyytyväinen henkilökuntamme asettamiin hintoihin, emme ole korvausvelvollisia.

Myyntijakson päättyminen

Itsepalvelupöydät tulee olla tyhjennettynä myyntijakson viimeisenä päivänä viimeistään tunti ennen myymälän sulkeutumisaikaa.

Voit halutessasi ostaa ennakkoon pöydän tyhjennyksen (5e), jolloin kirpputorin henkilökunta tyhjentää pöydän myyntijakson päättyessä ja saat noutaa tavarat seuraavana päivänä myyntijakson päättymisestä.

Halutessasi voit ilmoittaa viimeistään 2 päivää ennen myyntijakson päättymistä jättäväsi myymättömät tuotteet noutamatta ilman erillistä lisämaksua. Tällöin kirpputorin henkilökunta pakkaa tuotteet ja tilittää tuotot pankkitilillesi.

Mikäli tavaroiden jättämisestä ei ole ilmoitettu, pöydän siivousta ei ole ennakkoon ostettu tai myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ajoissa, kirpputorin henkilökunta tyhjentää sen ja siitä peritään 10e siivousmaksu.

Mikäli itse- tai täyspalvelupöytien tuotteita tai laputtomia tuotteita ei ole noudettu viikon kuluessa myyntijakson päättymisestä, ne siirtyvät kirpputorin omistukseen.

Tilitykset ja jälkimyynti

Tilitykset maksetaan tilille viimeistään 14 vrk kuluessa. Tilinumero tulee ilmoittaa tilitystä varten viimeistään viikon kuluessa myyntijakson päätttymisestä. Mikäli tilinumeroa ei ole tähän mennessä ilmoitettu, tuotot siirtyvät kirpputorille. Suosittelemme lisäämään tilinumeron jo varausvaiheessa Kirppari-Kalleen, niin tilitys käy sujuvammin.

Myyntijakson päättymisen jälkeen voi muodostua jälkimyyntiä 7 vuorokauden ajan. Tavaroita voi olla eksynyt vääriin pöytiin, jolloin tavara saattaa mennä kaupaksi myyntijakson päättymisen jälkeen. Jälkimyynnit tilitetään viimeistään 14 vuorokauden kuluessa jälkimyyntiajan päättymisestä.

Varauksen peruuttaminen

Pöytävarauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vuorokautta ennen myyntijakson alkamista. Myöhäisemmästä peruuttamisesta perimme 20e myöhästymismaksun. Mikäli myöhästyt myyntijakson aloituksesta tai haluat keskeyttää myyntisi ennen myyntijakson päättymistä, emme hyvitä tästä varausmaksua.

Varauksen peruuttamatta jättäminen

Mikäli pöytävarausta ei peruuteta, eikä tavaroita tuoda myyntiin, emme hyvitä pöytävuokraa. Täyspalvelupöydän osalta perimme 30e peruuttamattajättämismaksun.

Oikeudet

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa hinnastoja, sääntöjä ja ehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Tutustuthan ehtoihimme joka kerta etukäteen. Lastenkirppis Tiku ja Taku pidättää kaikki oikeudet ottaa kuvia myyntipöydistä ja myytävistä tuotteista sekä julkaista niitä omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Verkkomaksujen maksupalveluehdot

Suorittamalla verkkomaksun hyväksyt Paytrail Oy:n maksupalveluehdot.